Bemanningstjänst för specialistläkare inom gynekologi och obstetrik

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Denna verksamhet på detta sjukhus är i behov av en till läkare för att stärka upp verksamheten och erbjuda den bäsat vården för sina patienter.

Verksamheten består av en förlossningsavdelning, BB, gynekologiavdelning, gynekologimottagning och operation. De är nu i behov av en läkare för sedvanligt mottagningsarbete. I arbetet ingår även att stötta icke-specialister och assistera på slutenvårdsavdelningen vid behov. Här väntar en spännande roll där du möter kvinnor med varierande sjukdomar och besvär.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet inom liknande arbete

Läkararbete hos Agila specialistläkare inom gynekologi och obstetrik

Agila ska vara det självklara valet för dig som är läkare. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt läkaruppdrag.

Varför läkarjobb i Karlskrona?

I Karlskrona kan du bland annat besöka Marinmuseum, som år 2015 fick utmärkelsen "Årets Museum". I museet kan du uppleva äkta krigsfartyg, galjonsfigurer från 1700-talet, världsunika modeller och en undervattenstunnel med ett riktigt vrak. Det finns en skön fikakultur, djupt rotad i Karlskrona, så varför inte ta en paus på något av de många smultronställen som finns både i och utanför staden? I Karlskrona hittar du även Drottningskärs kastell, som uppfördes i huvudsak under 1600-talets sista årtionden. Det anses vara en av den svenska fortifikationens främsta skapelser, ett komplett och välbevarat försvarsverk från stormaktstiden.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Karlskrona
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mypakqjkhhvoldhuq Wytuvoopwm, Imrdgjwypbstoq
Tidsperiod
1 (2024)-9 (2024), 11 (2024)-14 (2024), 16 (2024)-35 (2024)
Efterfrågad kompetens
Gynekologi och obstetrik
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kumethyipgålxm, nkjggls fb, noxd e eggfi Oiwvlpdbju
Region/kommun
Blekinge/Karlskrona
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka