Agila söker specialistläkare inom gynekologi och obstetrik till läkarbemanningsuppdrag

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Denna verksamhet på detta sjukhus är i behov av en till läkare för att stärka upp verksamheten och erbjuda den bäsat vården för sina patienter.

Verksamheten består av en förlossningsavdelning, BB, gynekologiavdelning, gynekologimottagning och operation. De är nu i behov av en läkare för sedvanligt mottagningsarbete. I arbetet ingår även att stötta icke-specialister och assistera på slutenvårdsavdelningen vid behov. Här väntar en spännande roll där du möter kvinnor med varierande sjukdomar och besvär.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet inom liknande arbete

Att ta uppdrag som specialistläkare inom gynekologi och obstetrik via Agila

Som specialistläkare inom gynekologi och obstetrik hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som specialistläkare inom gynekologi och obstetrik.

Att ta läkaruppdrag i Karlskrona

I Karlskrona kan du bland annat besöka Marinmuseum, som år 2015 fick utmärkelsen "Årets Museum". I museet kan du uppleva äkta krigsfartyg, galjonsfigurer från 1700-talet, världsunika modeller och en undervattenstunnel med ett riktigt vrak. Det finns en skön fikakultur, djupt rotad i Karlskrona, så varför inte ta en paus på något av de många smultronställen som finns både i och utanför staden? I Karlskrona hittar du även Drottningskärs kastell, som uppfördes i huvudsak under 1600-talets sista årtionden. Det anses vara en av den svenska fortifikationens främsta skapelser, ett komplett och välbevarat försvarsverk från stormaktstiden.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Karlskrona
Faktaruta
Uppdragsgivare
Givsqxojchbmtrurp Wqjpqfouui, Epvmonqoovlxqi
Tidsperiod
20-5 (2025)
Efterfrågad kompetens
Gynekologi och obstetrik
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fqdrnoeojhæhyn, ikdhcsp aa, ocpb e haacd Kayucgyacq
Region/kommun
Blekinge/Karlskrona
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka