Ledigt jobb för internmedicinare i Karlskrona

Är du redo för en ny utmaning? Vi söker dig som är Specialistläkare i Invärtesmedicin.

På denna avdelning utförs specialistvård i form av akut- och planerad vård. Ett stimulerande och omväxlande arbete där personalen är stolt över arbetet de dagligen utför tillsammans med engagerade kollegor och ett trivsamt arbetsklimat.

Uppdrag inom akutsektionen innebär klinisk tjänstgöring på medicinklinikens observationsenhet där patienter i det akuta flödet omhändertas och utreds.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Tycker du detta låter som ett spännande och roligt uppdrag? Kom med din intresseanmälan redan idag!

Att ta läkartjänst som internmedicinare via Agila

Att arbeta som internmedicinare ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Karlskrona en spännande plats för läkararbete

I Karlskrona kan du bland annat besöka Marinmuseum, som år 2015 fick utmärkelsen "Årets Museum". I museet kan du uppleva äkta krigsfartyg, galjonsfigurer från 1700-talet, världsunika modeller och en undervattenstunnel med ett riktigt vrak. Det finns en skön fikakultur, djupt rotad i Karlskrona, så varför inte ta en paus på något av de många smultronställen som finns både i och utanför staden? I Karlskrona hittar du även Drottningskärs kastell, som uppfördes i huvudsak under 1600-talets sista årtionden. Det anses vara en av den svenska fortifikationens främsta skapelser, ett komplett och välbevarat försvarsverk från stormaktstiden.

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Karlskrona
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yaktsktljxdmmpmqt, Kxcfqfncim Ikbpajpidhcxg
Tidsperiod
29-32, 34, 37-4 (2025)
Efterfrågad kompetens
Internmedicin allmän eller Neurologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wjdrvæbtg acf cc Dvredasrsq
Region/kommun
Blekinge/Karlskrona
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka