Vi söker allmänkirurg till uppdrag i Karlskrona

Nu söker vi dig, läkare som vill ha ett givande uppdrag.

Verksamheten söker en specialist inom urologi för sedvanligt arbete på mottagning. Viss jourverksamhet kan förekomma. Tillsammans med resten av teamet bedriver du en god och professionell vård med patienten i fokus.

Välkommen med din ansökan!

Läkartjänst via Agila allmänkirurg

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Läkare hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som allmänkirurg hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Karlskrona en spännande plats för läkararbete

I Karlskrona kan du bland annat besöka Marinmuseum, som år 2015 fick utmärkelsen "Årets Museum". I museet kan du uppleva äkta krigsfartyg, galjonsfigurer från 1700-talet, världsunika modeller och en undervattenstunnel med ett riktigt vrak. Det finns en skön fikakultur, djupt rotad i Karlskrona, så varför inte ta en paus på något av de många smultronställen som finns både i och utanför staden? I Karlskrona hittar du även Drottningskärs kastell, som uppfördes i huvudsak under 1600-talets sista årtionden. Det anses vara en av den svenska fortifikationens främsta skapelser, ett komplett och välbevarat försvarsverk från stormaktstiden.

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som läkare hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Karlskrona
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fkyjfllmvgoxfjgwq, Awywyswhga Mlnmihsjjtinlu
Tidsperiod
50, 4 (2023)-5 (2023)
Efterfrågad kompetens
Kirurgi allmän eller Urologisk kirurgi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cfoprbsgkcæygt gbg ca QAOBMOQEOU
Region/kommun
Blekinge/Karlskrona
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka