Bemanningstjänst för lungläkare i Karlskrona

Denna medicinklinik är i behov av fler läkare till sin verksamhet. Kliniken har ett stort upptagningsområde och totalt arbetar över 300 personer i organisationen med att tillhandahålla alla sorters sjukvårdsinsatser. Utöver en öppen mottagning har kliniken även slutenvårdsavdelningar, dagvård och dialysenheter.

Här får du ett spännande och varierande uppdrag med sedvanliga arbetsuppgifter som läkare på medicinklinik.

Varför ta läkararbete via Agila?

Att arbeta som lungläkare hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Karlskrona en spännande plats för läkarjobb

I Karlskrona kan du bland annat besöka Marinmuseum, som år 2015 fick utmärkelsen "Årets Museum". I museet kan du uppleva äkta krigsfartyg, galjonsfigurer från 1700-talet, världsunika modeller och en undervattenstunnel med ett riktigt vrak. Det finns en skön fikakultur, djupt rotad i Karlskrona, så varför inte ta en paus på något av de många smultronställen som finns både i och utanför staden? I Karlskrona hittar du även Drottningskärs kastell, som uppfördes i huvudsak under 1600-talets sista årtionden. Det anses vara en av den svenska fortifikationens främsta skapelser, ett komplett och välbevarat försvarsverk från stormaktstiden.

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som läkare hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Karlskrona
Faktaruta
Uppdragsgivare
Asbibxigawadkpcvb Pwxepasnpc Qtlnawapgon
Tidsperiod
26-4 (2025)
Efterfrågad kompetens
Lungsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wpvpsåohh iac bd Igluqjwntg
Region/kommun
Blekinge/Karlskrona
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka