Ledigt jobb för onkolog i Karlskrona

Säker du ett utvecklande och givande uppdrag? Denna verksamhet söker nu nya medarbetare.

På denna dagvårds verksamhet kommer du i dagligen kontakt med 30-40 patienter och verksamheten sätter värde på nära relationer med dem.

En av arbetsuppgifterna är att ge olika behandlingar med cytostatika. Verksamheten ansvarar dessutom för en speciell PICC-lineverksamhet, Du kommer även ansvara över administrering av medicinsk onkologisk behandling.

Verksamheten söker dig som har erfarenhet av liknande arbete sen tidigare.

Varför ta läkartjänst via Agila?

Att arbeta som onkolog ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Att ta läkararbete i Karlskrona

I Karlskrona kan du bland annat besöka Marinmuseum, som år 2015 fick utmärkelsen "Årets Museum". I museet kan du uppleva äkta krigsfartyg, galjonsfigurer från 1700-talet, världsunika modeller och en undervattenstunnel med ett riktigt vrak. Det finns en skön fikakultur, djupt rotad i Karlskrona, så varför inte ta en paus på något av de många smultronställen som finns både i och utanför staden? I Karlskrona hittar du även Drottningskärs kastell, som uppfördes i huvudsak under 1600-talets sista årtionden. Det anses vara en av den svenska fortifikationens främsta skapelser, ett komplett och välbevarat försvarsverk från stormaktstiden.

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som läkare. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emelie Nordh
Emelie Nordh / Konsultchef
Karlskrona
Faktaruta
Uppdragsgivare
Syvtbqmmyhsxsjyax Faaumddlhv, Bcqoktbr
Tidsperiod
17-40
Efterfrågad kompetens
Onkologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yvvcajaveoæwki hgffa Emtnytihsx
Region/kommun
Blekinge/Karlskrona
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka