Agila söker allmänpsykiatriker till läkarbemanningsuppdrag

Välkommen att söka tjänsten som läkare på denna psykiatriska öppenvårdsmottagning. Här arbetar ett dedikerat team av sjuksköterskor, läkare, psykologer, kurator, arbetsterapeut, skötare och medicinska sekreterare. Tillsammans sker arbete med att utreda, bedöma och behandla personer som är i behov av psykiatrisk specialistvård.

Du kan förvänta dig ett stimulerande arbete med sedvanliga arbetsuppgifter som läkare.

Läkarjobb via Agila allmänpsykiatriker

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som allmänpsykiatriker, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Läkartjänst i Karlskrona

I Karlskrona kan du bland annat besöka Marinmuseum, som år 2015 fick utmärkelsen "Årets Museum". I museet kan du uppleva äkta krigsfartyg, galjonsfigurer från 1700-talet, världsunika modeller och en undervattenstunnel med ett riktigt vrak. Det finns en skön fikakultur, djupt rotad i Karlskrona, så varför inte ta en paus på något av de många smultronställen som finns både i och utanför staden? I Karlskrona hittar du även Drottningskärs kastell, som uppfördes i huvudsak under 1600-talets sista årtionden. Det anses vara en av den svenska fortifikationens främsta skapelser, ett komplett och välbevarat försvarsverk från stormaktstiden.

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Axel Boberg
Axel Boberg / Konsultchef
Karlskrona
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hmiigdmatd xjjvxvrpn ÆNH
Tidsperiod
49
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lscyxnåjbt rmxmsue gc Apnqiqqyse
Region/kommun
Blekinge/Karlskrona
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka