Agila söker allmänpsykiatriker till läkarbemanningsuppdrag

Söker du efter nya erfarenheter? Nu letar vi efter dig med specialistkompetens i allmän psykiatri för ett betydande uppdrag att utreda och behandla patienter som lider av ätstörning.

Som en av flera enheter inkluderas denna mottagning på ett större sjukhus i länsgemensam psykiatri. Allt arbete sker i öppenvården och gäller sedvanliga arbetsuppgifter för en psykiatriker som utreder och behandlar svårare ätstörning.

Är du allmänpsykiatriker med tidigare yrkeserfarenhet av ätstörningsproblematik? Alternativt har goda erfarenheter av vuxenpsykiatrin och gärna breddar din kompentens? Då kan just du vara den vi söker!

Läkartjänst via Agila allmänpsykiatriker

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som läkare. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som allmänpsykiatriker. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Läkarjobb i Karlskrona

I Karlskrona kan du bland annat besöka Marinmuseum, som år 2015 fick utmärkelsen "Årets Museum". I museet kan du uppleva äkta krigsfartyg, galjonsfigurer från 1700-talet, världsunika modeller och en undervattenstunnel med ett riktigt vrak. Det finns en skön fikakultur, djupt rotad i Karlskrona, så varför inte ta en paus på något av de många smultronställen som finns både i och utanför staden? I Karlskrona hittar du även Drottningskärs kastell, som uppfördes i huvudsak under 1600-talets sista årtionden. Det anses vara en av den svenska fortifikationens främsta skapelser, ett komplett och välbevarat försvarsverk från stormaktstiden.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Axel Boberg
Axel Boberg / Konsultchef
Karlskrona
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åbwpæxjwolgyvyatrk Cgvdpmtned
Tidsperiod
48-52
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän eller ST
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wvuljyædng krjtsgy b Bbjkvsydbn
Region/kommun
Blekinge/Karlskrona
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka