Agila söker röntgenläkare till uppdrag i Karlskrona

Är du på jakt efter ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats? Då är detta uppdrag något för dig.

Som läkare till mammografiavdelningen på detta sjukhus arbetar du patientnära och i team med övriga professioner.

Här väntar ett spännande uppdrag som läkare där du får möjlighet att utveckla din kompetens.

Undersökningarna utförs som två- och trebildstagningar med ytterligare projekteringar eller konförstoringar, samt tomosyntes. Även ultraljudsundersökningar förekommer.

Varför ta läkaruppdrag hos Agila?

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Läkare inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Läkarjobb i Karlskrona

I Karlskrona kan du bland annat besöka Marinmuseum, som år 2015 fick utmärkelsen "Årets Museum". I museet kan du uppleva äkta krigsfartyg, galjonsfigurer från 1700-talet, världsunika modeller och en undervattenstunnel med ett riktigt vrak. Det finns en skön fikakultur, djupt rotad i Karlskrona, så varför inte ta en paus på något av de många smultronställen som finns både i och utanför staden? I Karlskrona hittar du även Drottningskärs kastell, som uppfördes i huvudsak under 1600-talets sista årtionden. Det anses vara en av den svenska fortifikationens främsta skapelser, ett komplett och välbevarat försvarsverk från stormaktstiden.

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Karlskrona
Faktaruta
Uppdragsgivare
Whqjknjn Bsbpwkblrf
Tidsperiod
17 (2024)-18 (2024), 20 (2024)-21 (2024)
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nqlyfdyjsoåwrl iah he Kmdowhevmj
Region/kommun
Blekinge/Karlskrona
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka