Bemanningsjobb för röntgenläkare i Karlskrona

Är du på jakt efter ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats? Då är detta uppdrag något för dig.

Som läkare till mammografiavdelningen på detta sjukhus arbetar du patientnära och i team med övriga professioner.

Här väntar ett spännande uppdrag som läkare där du får möjlighet att utveckla din kompetens.

Undersökningarna utförs som två- och trebildstagningar med ytterligare projekteringar eller konförstoringar, samt tomosyntes. Även ultraljudsundersökningar förekommer.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som röntgenläkare

Som röntgenläkare hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Varför läkarjobb i Karlskrona?

I Karlskrona kan du bland annat besöka Marinmuseum, som år 2015 fick utmärkelsen "Årets Museum". I museet kan du uppleva äkta krigsfartyg, galjonsfigurer från 1700-talet, världsunika modeller och en undervattenstunnel med ett riktigt vrak. Det finns en skön fikakultur, djupt rotad i Karlskrona, så varför inte ta en paus på något av de många smultronställen som finns både i och utanför staden? I Karlskrona hittar du även Drottningskärs kastell, som uppfördes i huvudsak under 1600-talets sista årtionden. Det anses vara en av den svenska fortifikationens främsta skapelser, ett komplett och välbevarat försvarsverk från stormaktstiden.

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som läkare hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Karlskrona
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ckhollyq Lrxoagkhge
Tidsperiod
36-51
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Suhulrgftwåfif cbb eb Ejswrpxurh
Region/kommun
Blekinge/Karlskrona
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka