Vi söker röntgenläkare till läkarbemanningsuppdrag i Karlskrona

Sjukhusets röntgenavdelning söker en läkare som kan komplettera teamet.

Här utförs bland annat ultraljud, DT, MR och konventionell röntgen. Uppdraget omfattar sedvanligt röntgenarbete med granskning av akuta samt planerade undersökningar.

Viss jour kan förekomma, men är inget krav.

Till detta uppdrag söker vi en radiolog, välkommen med din ansökan!

Läkarjobb hos Agila röntgenläkare

Som röntgenläkare hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Karlskrona en spännande plats för läkarjobb

I Karlskrona kan du bland annat besöka Marinmuseum, som år 2015 fick utmärkelsen "Årets Museum". I museet kan du uppleva äkta krigsfartyg, galjonsfigurer från 1700-talet, världsunika modeller och en undervattenstunnel med ett riktigt vrak. Det finns en skön fikakultur, djupt rotad i Karlskrona, så varför inte ta en paus på något av de många smultronställen som finns både i och utanför staden? I Karlskrona hittar du även Drottningskärs kastell, som uppfördes i huvudsak under 1600-talets sista årtionden. Det anses vara en av den svenska fortifikationens främsta skapelser, ett komplett och välbevarat försvarsverk från stormaktstiden.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Karlskrona
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jngerfvame Gæcikjl
Tidsperiod
12, 15, 19
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Baxvgtrsxtæycn Utdvxmgpxj
Region/kommun
Blekinge/Karlskrona
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka