Bemanningsjobb för reumatolog i Karlskrona

Är du redo för en ny utmaning? Nu har vi fått in ett spännande uppdrag på reumatologmottagningen på detta sjukhus.

Den största patientgruppen är personer med reumatoid artrit men här vårdas även patienter med ankyloserande spondylit, psoriasisartrit och SLE.

Du arbetar självständigt med patientmottagning och i samarbete med sjuksköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som reumatolog

Arbetet som reumatolog hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Att ta läkaruppdrag i Karlskrona

I Karlskrona kan du bland annat besöka Marinmuseum, som år 2015 fick utmärkelsen "Årets Museum". I museet kan du uppleva äkta krigsfartyg, galjonsfigurer från 1700-talet, världsunika modeller och en undervattenstunnel med ett riktigt vrak. Det finns en skön fikakultur, djupt rotad i Karlskrona, så varför inte ta en paus på något av de många smultronställen som finns både i och utanför staden? I Karlskrona hittar du även Drottningskärs kastell, som uppfördes i huvudsak under 1600-talets sista årtionden. Det anses vara en av den svenska fortifikationens främsta skapelser, ett komplett och välbevarat försvarsverk från stormaktstiden.

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som läkare hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michel Barjakob
Michel Barjakob / Teamchef
Karlskrona
Faktaruta
Uppdragsgivare
Phlwmuiupnidpipbi Axttedadgy, Oawkdwobhap
Tidsperiod
39-25 (2024)
Efterfrågad kompetens
Reumatologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qnjdpwfymclmtxanu Yaebjqxwma b Gnmdvkgtqq
Region/kommun
Blekinge/Karlskrona
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka