Bemanningsjobb för allmänläkare i Karlstad

Vill du ha en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar patienter med varierande vårdbehov? Då ska du söka detta uppdrag!

På denna hälsocentral arbetar man tvärprofessionellt och personcentrerat för att kunna erbjuda en god och säker vård.

Verksamheten har nu behov av en läkare för ordinärt primärvårdsarbete. Som läkare möter du barn, vuxna och äldre med olika besvär och sjukdomstillstånd.

Arbetet är omväxlande och innebär såväl drop-in-mottagning som planerade besök. Du kan förvänta dig arbetsuppgifter som täcker hela det allmänmedicinska området.

Låter detta som ett spännande uppdrag? Då ser vi fram emot att hantera din ansökan redan idag!

Att jobba som läkare via Agila

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Läkare hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som allmänläkare hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Karlstad en spännande plats för läkartjänst

Det är nästan alltid något på gång i Karlstad. Konserter, utställningar, teaterföreställningar, föredrag, musikaler, opera eller idrottsevenemang. På sommaren kan du besöka bland annat Karlstad Grand Prix eller ta ett dopp på någon av de många badplatserna omkring. Karlstad grundades år 1584 av en av Gustav Vasas söner, hertig Karl, som ett led i hans strävan att stimulera handeln och näringslivet i sitt hertigdöme. Att Karlstad är en solig plats, är ett välkänt faktum som lett till att staden ofta kallas för Solstaden. Förutom residensstaden Karlstad innefattar även kommunen tätorterna Skåre, Vålberg, Skattkärr och Molkom.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johanna Kruse
Johanna Kruse / Teamchef
Karlstad
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jxiyndkttxu At
Tidsperiod
22-39
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ymukxxwsldkepaukb h ecb bf DGQIHDVF
Region/kommun
Värmland/Karlstad
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka