Barn- & ungdomspsykatriker sökes till uppdrag i Karlstad

Är du psykiater med intresse av att arbeta med barn 0–6 år med neuropsykiatriska och utvecklingsrelaterade problem?

Till detta uppdrag söker vi dig som vill arbeta med barnpsykiatriska insatser i samband med tidiga insatser, utredning och behandling av barn 0–6 år med eller med misstanke om autism, ADHD eller närliggande frågeställning.

Verksamheten är en samverkan mellan BUP, BUH och Barn, unga och familjehälsan.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som läkare

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som barn- & ungdomspsykatriker på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Läkaruppdrag i Karlstad

Det är nästan alltid något på gång i Karlstad. Konserter, utställningar, teaterföreställningar, föredrag, musikaler, opera eller idrottsevenemang. På sommaren kan du besöka bland annat Karlstad Grand Prix eller ta ett dopp på någon av de många badplatserna omkring. Karlstad grundades år 1584 av en av Gustav Vasas söner, hertig Karl, som ett led i hans strävan att stimulera handeln och näringslivet i sitt hertigdöme. Att Karlstad är en solig plats, är ett välkänt faktum som lett till att staden ofta kallas för Solstaden. Förutom residensstaden Karlstad innefattar även kommunen tätorterna Skåre, Vålberg, Skattkärr och Molkom.

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som läkare. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Merjem Demir
Merjem Demir / Projektledare/Konsultchef
Karlstad
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gbujtdct Knrplpyihhtnah, Gvxf- xwg xfpwuugdpdccpatd NVD
Tidsperiod
18-22, 24, 33-34
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomspsykiatri
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jbouupxdbfvxv d hgedc Hjkxpfce
Region/kommun
Värmland/Karlstad
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka