Bemanningsuppdrag för allmänpsykiatriker i Karlstad

Är du psykiater med intresse av att arbeta med barn 0–6 år med neuropsykiatriska och utvecklingsrelaterade problem?

Till detta uppdrag söker vi dig som vill arbeta med barnpsykiatriska insatser i samband med tidiga insatser, utredning och behandling av barn 0–6 år med eller med misstanke om autism, ADHD eller närliggande frågeställning.

Verksamheten är en samverkan mellan BUP, BUH och Barn, unga och familjehälsan.

Att ta läkararbete som allmänpsykiatriker via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som allmänpsykiatriker med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Läkartjänst i Karlstad

Det är nästan alltid något på gång i Karlstad. Konserter, utställningar, teaterföreställningar, föredrag, musikaler, opera eller idrottsevenemang. På sommaren kan du besöka bland annat Karlstad Grand Prix eller ta ett dopp på någon av de många badplatserna omkring. Karlstad grundades år 1584 av en av Gustav Vasas söner, hertig Karl, som ett led i hans strävan att stimulera handeln och näringslivet i sitt hertigdöme. Att Karlstad är en solig plats, är ett välkänt faktum som lett till att staden ofta kallas för Solstaden. Förutom residensstaden Karlstad innefattar även kommunen tätorterna Skåre, Vålberg, Skattkärr och Molkom.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Merjem Demir
Merjem Demir / Projektledare/Konsultchef
Karlstad
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ejlmpvab, Qfci- gpa bclwlmbhjlcevrsr GGH
Tidsperiod
22, 24, 33-34
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomspsykiatri eller Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ijxpswhjpdnuu g ahf fg Sowxipdj
Region/kommun
Värmland/Karlstad
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka