Bemanningstjänst för specialistläkare inom gynekologi och obstetrik

Vill du arbeta på ett sjukhus som ligger i framkant med dagens medicinska utveckling och samtidigt få möjlighet att utvecklas i din egen yrkesroll? Då kan uppdraget på detta sjukhus passa dig.

Kvinnokliniken är i behov av ytterligare en läkare. I verksamheten ingår bland annat förlossning, BB, gynekologisk avdelning och öppenvårdsmottagningar. Årligen föds cirka 3 000 barn.

Sökande kan förvänta sig sedvanliga arbetsuppgifter som läkare på kvinnoklinik. Uppdraget erbjuder en omväxlande vardag där ingen dag är den andra lik.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete på kvinnoklinik.

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta tjänst som specialistläkare inom gynekologi och obstetrik via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som specialistläkare inom gynekologi och obstetrik med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Läkartjänst i Karlstad

Det är nästan alltid något på gång i Karlstad. Konserter, utställningar, teaterföreställningar, föredrag, musikaler, opera eller idrottsevenemang. På sommaren kan du besöka bland annat Karlstad Grand Prix eller ta ett dopp på någon av de många badplatserna omkring. Karlstad grundades år 1584 av en av Gustav Vasas söner, hertig Karl, som ett led i hans strävan att stimulera handeln och näringslivet i sitt hertigdöme. Att Karlstad är en solig plats, är ett välkänt faktum som lett till att staden ofta kallas för Solstaden. Förutom residensstaden Karlstad innefattar även kommunen tätorterna Skåre, Vålberg, Skattkärr och Molkom.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Karlstad
Faktaruta
Uppdragsgivare
Oofqnlhd Lnsgtdpoqigcut, Mlftxsaxmilugk
Tidsperiod
14-52
Efterfrågad kompetens
Gynekologi och obstetrik
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fdxiasndvjgwmw f aag ah KFEUGVBG
Region/kommun
Värmland/Karlstad
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka