Specialistläkare inom gynekologi och obstetrik sökes till arbete

Vill du arbeta på ett sjukhus som ligger i framkant med dagens medicinska utveckling och samtidigt få möjlighet att utvecklas i din egen yrkesroll? Då kan uppdraget på detta sjukhus passa dig.

Kvinnokliniken är i behov av ytterligare en läkare. I verksamheten ingår bland annat förlossning, BB, gynekologisk avdelning och öppenvårdsmottagningar. Årligen föds cirka 3 000 barn.

Sökande kan förvänta sig sedvanliga arbetsuppgifter som läkare på kvinnoklinik. Uppdraget erbjuder en omväxlande vardag där ingen dag är den andra lik.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete på kvinnoklinik.

Varför ta läkarbemanningsuppdrag via Agila?

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Läkare inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Varför läkarjobb i Karlstad?

Det är nästan alltid något på gång i Karlstad. Konserter, utställningar, teaterföreställningar, föredrag, musikaler, opera eller idrottsevenemang. På sommaren kan du besöka bland annat Karlstad Grand Prix eller ta ett dopp på någon av de många badplatserna omkring. Karlstad grundades år 1584 av en av Gustav Vasas söner, hertig Karl, som ett led i hans strävan att stimulera handeln och näringslivet i sitt hertigdöme. Att Karlstad är en solig plats, är ett välkänt faktum som lett till att staden ofta kallas för Solstaden. Förutom residensstaden Karlstad innefattar även kommunen tätorterna Skåre, Vålberg, Skattkärr och Molkom.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Karlstad
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hnamkteh Urjetvpvhjcdef, Pxwapboiwsrvfp
Tidsperiod
9-22
Efterfrågad kompetens
Gynekologi och obstetrik
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yuiplnactowude c fgi de VGTYUFNU
Region/kommun
Värmland/Karlstad
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka