Internmedicinare sökes till uppdrag i Karlstad

Medicinklinikens avdelning och mottagning är nu i behov av fler läkare.

De efterfrågar i första hand en läkare under längre sammanhängande perioder men även kortare går bra.

Arbetet sker som ansvarig överläkare inom deras gastrosektion och kan innebära arbete på vårdavdelning och/alternativt på magtarmmottagning. Avdelningen har sex vårdplatser. Ansvar för utlokaliserade patienter kan förekomma såsom tjänstgöring på endoskopienheten.

Välkommen in med dina frågor ifall detta uppdrag skulle vara intressant.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som läkare

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som internmedicinare. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Läkaruppdrag i Karlstad

Det är nästan alltid något på gång i Karlstad. Konserter, utställningar, teaterföreställningar, föredrag, musikaler, opera eller idrottsevenemang. På sommaren kan du besöka bland annat Karlstad Grand Prix eller ta ett dopp på någon av de många badplatserna omkring. Karlstad grundades år 1584 av en av Gustav Vasas söner, hertig Karl, som ett led i hans strävan att stimulera handeln och näringslivet i sitt hertigdöme. Att Karlstad är en solig plats, är ett välkänt faktum som lett till att staden ofta kallas för Solstaden. Förutom residensstaden Karlstad innefattar även kommunen tätorterna Skåre, Vålberg, Skattkärr och Molkom.

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Karlstad
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hbfprlec Bsufjiblakaoyh, Fbtlur & Rptvtisaw gukvyneytq
Tidsperiod
52-22 (2024)
Efterfrågad kompetens
Internmedicin allmän eller Medicinsk gastroenterologi och hepatologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xvnauxvmyna. a ddf if Sgtsvswm
Region/kommun
Värmland/Karlstad
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka