Bemanningsjobb för gastroenterolog i Karlstad

Medicinklinikens avdelning och mottagning är nu i behov av fler läkare.

De efterfrågar i första hand en läkare under längre sammanhängande perioder men även kortare går bra.

Arbetet sker som ansvarig överläkare inom deras gastrosektion och kan innebära arbete på vårdavdelning och/alternativt på magtarmmottagning. Avdelningen har sex vårdplatser. Ansvar för utlokaliserade patienter kan förekomma såsom tjänstgöring på endoskopienheten.

Välkommen in med en ansökan ifall detta uppdrag skulle vara intressant.

Att ta arbete som gastroenterolog via Agila läkarbemanning

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, gastroenterolog, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Karlstad en spännande plats för läkararbete

Det är nästan alltid något på gång i Karlstad. Konserter, utställningar, teaterföreställningar, föredrag, musikaler, opera eller idrottsevenemang. På sommaren kan du besöka bland annat Karlstad Grand Prix eller ta ett dopp på någon av de många badplatserna omkring. Karlstad grundades år 1584 av en av Gustav Vasas söner, hertig Karl, som ett led i hans strävan att stimulera handeln och näringslivet i sitt hertigdöme. Att Karlstad är en solig plats, är ett välkänt faktum som lett till att staden ofta kallas för Solstaden. Förutom residensstaden Karlstad innefattar även kommunen tätorterna Skåre, Vålberg, Skattkärr och Molkom.

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som läkare hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Karlstad
Faktaruta
Uppdragsgivare
Giuhotgr Edlgooneelykxm, Gajiltjfkxkxeqqi
Tidsperiod
49-35 (2023)
Efterfrågad kompetens
Medicinsk gastroenterologi och hepatologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cefrlyslbtn. d Omtlvjvs
Region/kommun
Värmland/Karlstad
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka