Bemanningsjobb för gastroenterolog i Karlstad

Medicinklinikens avdelning och mottagning är nu i behov av fler läkare.

De efterfrågar i första hand en läkare under längre sammanhängande perioder men även kortare går bra.

Arbetet sker som ansvarig överläkare inom deras gastrosektion och kan innebära arbete på vårdavdelning och/alternativt på magtarmmottagning. Avdelningen har sex vårdplatser. Ansvar för utlokaliserade patienter kan förekomma såsom tjänstgöring på endoskopienheten.

Att ta läkarjobb som gastroenterolog via Agila

Som gastroenterolog hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Att ta läkararbete i Karlstad

Det är nästan alltid något på gång i Karlstad. Konserter, utställningar, teaterföreställningar, föredrag, musikaler, opera eller idrottsevenemang. På sommaren kan du besöka bland annat Karlstad Grand Prix eller ta ett dopp på någon av de många badplatserna omkring. Karlstad grundades år 1584 av en av Gustav Vasas söner, hertig Karl, som ett led i hans strävan att stimulera handeln och näringslivet i sitt hertigdöme. Att Karlstad är en solig plats, är ett välkänt faktum som lett till att staden ofta kallas för Solstaden. Förutom residensstaden Karlstad innefattar även kommunen tätorterna Skåre, Vålberg, Skattkärr och Molkom.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Karlstad
Faktaruta
Uppdragsgivare
Iamxevpm Dphtpatsnnpbec, Qxiqet & Pjijdevod rtyngqwyvi
Tidsperiod
11, 16, 18
Efterfrågad kompetens
Medicinsk gastroenterologi och hepatologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ipitfwbultm. h afb gd Rihoiksg
Region/kommun
Värmland/Karlstad
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka