Nefrolog sökes till arbete i Karlstad

Njurmedicinkliniken är behov av en läkare för förstärkning på deras vårdavdelning. Här utreds och behandlas patienter med njursjukdomar eller andra internmedicinska åkommor. En stor del av verksamheten utgörs av dialysbehandlingar.

Arbetet avser att ronda på vårdavdelning med blandade patienter på 10-12 vårdplatser samt att vara dialysjour fram till kvällen.

Välkommen med en ansökan ifall detta uppdrag är intressant.

Att ta arbete som nefrolog via Agila läkarbemanning

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Läkare hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som nefrolog hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Karlstad en spännande plats för läkarjobb

Det är nästan alltid något på gång i Karlstad. Konserter, utställningar, teaterföreställningar, föredrag, musikaler, opera eller idrottsevenemang. På sommaren kan du besöka bland annat Karlstad Grand Prix eller ta ett dopp på någon av de många badplatserna omkring. Karlstad grundades år 1584 av en av Gustav Vasas söner, hertig Karl, som ett led i hans strävan att stimulera handeln och näringslivet i sitt hertigdöme. Att Karlstad är en solig plats, är ett välkänt faktum som lett till att staden ofta kallas för Solstaden. Förutom residensstaden Karlstad innefattar även kommunen tätorterna Skåre, Vålberg, Skattkärr och Molkom.

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som läkare på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Karlstad
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qnaqjgoy Brsfvdyefkjchx, Ojaltckysfuvoluftrr
Tidsperiod
22, 24, 26, 28, 30-35 (2024)
Efterfrågad kompetens
Medicinska njursjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xftpskfcvqflaix a, iaa dh XJGVJOVR
Region/kommun
Värmland/Karlstad
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka