Ledigt jobb för allmänpsykiatriker i Karlstad

Är du psykiater med intresse för att arbeta med LARO och beroendeproblematik?

Till detta uppdrag söker vi dig som vill vara med och bidra med din kompetens och erfarenhet. I arbetet innefattar arbetsuppgifter där man bedömer och behandlar patienter som har mer än ett års dokumenterat beroende av opioder. Du kommer att vara medicinskt ansvarig för alla LARO-patienter i länet samt ansvara för insättning av substitutionsmedicin.

Låter detta intressant? Tveka då inte över att höra av dig så berättar jag hur vi går vidare i processen!

Att ta tjänst som allmänpsykiatriker via Agila

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som allmänpsykiatriker ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Läkartjänst i Karlstad

Det är nästan alltid något på gång i Karlstad. Konserter, utställningar, teaterföreställningar, föredrag, musikaler, opera eller idrottsevenemang. På sommaren kan du besöka bland annat Karlstad Grand Prix eller ta ett dopp på någon av de många badplatserna omkring. Karlstad grundades år 1584 av en av Gustav Vasas söner, hertig Karl, som ett led i hans strävan att stimulera handeln och näringslivet i sitt hertigdöme. Att Karlstad är en solig plats, är ett välkänt faktum som lett till att staden ofta kallas för Solstaden. Förutom residensstaden Karlstad innefattar även kommunen tätorterna Skåre, Vålberg, Skattkärr och Molkom.

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Karolina Fasth
Karolina Fasth / Konsultchef
Karlstad
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mnegmafs oxvosvarq EYTO-vuwcwybpyl
Tidsperiod
22-4 (2024)
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ywamvujmocbbirr hga he Gjrlcmuq
Region/kommun
Värmland/Karlstad
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka