Ledigt jobb för allmänpsykiatriker i Karlstad

Till detta spännande uppdrag söker vi dig som är psykiater med intresse av att arbeta inom den psykiatriska öppenvården.

På mottagningen vårdas patienter med depressioner, ångest, personlighetsstörningar, traumarelaterad problematik samt tvångssyndrom. Arbetsuppgifterna innefattar återbesök, remissbesök, receptförnyelser, handledning, ronder, delta i behandlingskonferenser och remissbedömningar. Vanligtvis förekommer fem patientbesök och två telefonkontakter dagligen.

Låter detta som ett intressant uppdrag? Tveka då inte över att höra av dig så berättar jag gärna mer.

Läkararbete via Agila allmänpsykiatriker

Som allmänpsykiatriker hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Varför läkararbete i Karlstad?

Det är nästan alltid något på gång i Karlstad. Konserter, utställningar, teaterföreställningar, föredrag, musikaler, opera eller idrottsevenemang. På sommaren kan du besöka bland annat Karlstad Grand Prix eller ta ett dopp på någon av de många badplatserna omkring. Karlstad grundades år 1584 av en av Gustav Vasas söner, hertig Karl, som ett led i hans strävan att stimulera handeln och näringslivet i sitt hertigdöme. Att Karlstad är en solig plats, är ett välkänt faktum som lett till att staden ofta kallas för Solstaden. Förutom residensstaden Karlstad innefattar även kommunen tätorterna Skåre, Vålberg, Skattkärr och Molkom.

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Karolina Fasth
Karolina Fasth / Konsultchef
Karlstad
Faktaruta
Uppdragsgivare
Eoetlwup shuugjcbk njpowfygrt c
Tidsperiod
13-21
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bepkfwouygd åhetocæge Qosqxdlt ifb bc Aasgubma
Region/kommun
Värmland/Karlstad
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka