Ledigt jobb för internmedicinare i Kil

Till detta uppdrag söker vi dig som är flexibel och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö.

Vårdcentralen har ett behov av dig med primärvårdsvana för sedvanligt vårdcentralsarbete under denna period. Arbetet kommer att innebära både drop-in-mottagning så väl som inplanerade patientbesök.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Att ta uppdrag som läkare via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är läkare. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt läkaruppdrag.

Varför läkaruppdrag i Kil?

Kils kommun ligger vid den södra delen av Fryken, vilket har gjort bygden till en knutpunkt för bland annat järnvägskommunikation då Kil trafikerar järnvägar i fem olika riktningar. I Kil kan du göra nästan allt du vill, utan att behöva åka långt. Här finns golfbana, slalombacke, fiske- och badsjöar. Här hittar du även, ishall, tennishall, ridklubb, flertalet fotbollsplaner och ett kulturhus. Kils kommun bildades vid kommunreformen 1971 av Frykeruds och Stora Kils landskommuner samt en del ur Brunskogs landskommun, Boda församling. Kommunen ingick från bildandet till 7 februari 2005 i Karlstads domsaga och ingår sen dess i Värmlands domsaga.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise Ericson
Louise Ericson / Konsultchef
Kil
Faktaruta
Uppdragsgivare
Oqi Sj
Tidsperiod
17-18, 20-24, 26-39
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin, Internmedicin allmän eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tåvfavvbhpq g aig ag JLB
Region/kommun
Värmland/Kil
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka