Bemanningstjänst för anestesiolog i Kiruna

Vill du ha ett varierande arbete där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll?

Inför detta uppdrag sökes läkare med specialistkompetens inom akutsjukvård eller ST-läkare med minst två år avklarade av ST.

Hit söker sig patienter i alla åldrar med akuta skador och sjukdomar. Som läkare arbetar du i team med sjuksköterskor, undersköterskor och AT-läkare

Du som söker kan förvänta dig ett omväxlande arbete med goda möjligheter till att utveckla din kompetens.

Välkommen in med en ansökan ifall detta uppdrag skulle vara intressant

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som läkare

Som anestesiolog hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som anestesiolog.

Läkaruppdrag i Kiruna

När du besöker Kiruna är du mitt i midnattssolens land. Det är lätt att lockas till sena kvällar och utflykter under dygnets alla timmar. Här finns äventyr och aktiviteter som erbjuder årstidernas alla naturliga element även om almanackan visar barmark. Här finns allt du vill upptäcka och lite till! Exempelvis utomhusaktiviteter som båtturer i forsarna och vandring på den formidabla Kungsleden. Varje vinter samlas konstnärer från hela världen i den lilla byn Jukkasjärvi, 200 km norr om Polcirkeln, för att bygga konstprojektet som blivit känt som Icehotel. Varje år återuppstår ett unikt hotell, med ny interiör och komplett med individuellt designade konstsviter, Icebar By Icehotel Jukkasjärvi, en iskyrka, en lyxsvit och en pelarsal.

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Kiruna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yyothf dxvfuqb, Vtjitefbevccue
Tidsperiod
8 (2023)
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård eller Anestesi och intensivvård
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ggvuabfhtg ae Rjisjt
Region/kommun
Norrbotten/Kiruna
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka