Vi söker anestesiolog till uppdrag i Kiruna

Vill du ha ett varierande arbete där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll?

Inför detta uppdrag sökes läkare med specialistkompetens inom akutsjukvård eller ST-läkare med minst två år avklarade av ST.

Hit söker sig patienter i alla åldrar med akuta skador och sjukdomar. Som läkare arbetar du i team med sjuksköterskor, undersköterskor och AT-läkare

Du som söker kan förvänta dig ett omväxlande arbete med goda möjligheter till att utveckla din kompetens.

Välkommen in med en ansökan ifall detta uppdrag skulle vara intressant

Varför ta läkarjobb hos Agila?

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är anestesiolog. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som läkare hos oss.

Kiruna en spännande plats för läkaruppdrag

När du besöker Kiruna är du mitt i midnattssolens land. Det är lätt att lockas till sena kvällar och utflykter under dygnets alla timmar. Här finns äventyr och aktiviteter som erbjuder årstidernas alla naturliga element även om almanackan visar barmark. Här finns allt du vill upptäcka och lite till! Exempelvis utomhusaktiviteter som båtturer i forsarna och vandring på den formidabla Kungsleden. Varje vinter samlas konstnärer från hela världen i den lilla byn Jukkasjärvi, 200 km norr om Polcirkeln, för att bygga konstprojektet som blivit känt som Icehotel. Varje år återuppstår ett unikt hotell, med ny interiör och komplett med individuellt designade konstsviter, Icebar By Icehotel Jukkasjärvi, en iskyrka, en lyxsvit och en pelarsal.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Kiruna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ixsnkk supdinu, Linwjnflsgolsq
Tidsperiod
12-17
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård, Anestesi och intensivvård eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yfyhuaawna ac Jvvsld
Region/kommun
Norrbotten/Kiruna
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka