Vi söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Klippan

Denna vårdcentral erbjuder ett brett vårdutbud till patienter i alla åldrar. De söker nu en läkare som kan stärka upp teamet på plats.

Uppdraget innebär omväxlande uppgifter inom det allmänmedicinska området. Du kommer att arbeta både självständigt och tvärprofessionellt, alltid med patienten i fokus. Såväl akuta som tidsbokade patienter förekommer. För dig med ett genuint intresse av primärvård väntar ett spännande uppdrag.

De söker dig som är specialist i allmänmedicin, gärna med tidigare erfarenhet.

Läkaruppdrag via Agila allmänläkare

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som läkare hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Att ta läkaruppdrag i Klippan

I Klippans kommun kan du uppleva vacker natur, världskänd arkitektur, spännande konstutställningar och mycket mer. I Klippans centrum finns ett stort urval av butiker, allt från kläder och skor till inredning och blommor. Utanför centrum finns också många fina butiker och gårdsbutiker att upptäcka. Lokalproducerad mat av olika slag finns på flera platser i kommunen. Vill du uppleva den vackra naturen i kommunen ska du bege dig till Söderåsens nationalpark. Parken är norra Europas största sammanhängande och skyddade lövskogsområde!

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som läkare hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise Ericson
Louise Ericson / Konsultchef
Klippan
Faktaruta
Uppdragsgivare
Uwvgxuh Xb
Tidsperiod
11-14, 18-20
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xbnlha. gd a TOUETBM
Region/kommun
Skåne/Klippan
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka