Vi söker allmänläkare till uppdrag i Klippan

Vill du ha ett meningsfullt arbete i växlande tempo? Välkommen att söka uppdraget som läkare på Ljungbyhed Vc som bedriver såväl akut som planerad verksamhet.

Uppdraget innebär omväxlande uppgifter inom det allmänmedicinska området. Du kommer att arbeta både självständigt och tvärprofessionellt, alltid med patienten i fokus. Såväl akuta som tidsbokade patienter förekommer. För dig med ett genuint intresse av primärvård väntar ett spännande uppdrag.

Till detta uppdrag söker vi dig som är legitimerad läkare eller allmänspecialist.

Att ta tjänst som läkare via Agila

Arbetet som allmänläkare hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Läkaruppdrag i Klippan

I Klippans kommun kan du uppleva vacker natur, världskänd arkitektur, spännande konstutställningar och mycket mer. I Klippans centrum finns ett stort urval av butiker, allt från kläder och skor till inredning och blommor. Utanför centrum finns också många fina butiker och gårdsbutiker att upptäcka. Lokalproducerad mat av olika slag finns på flera platser i kommunen. Vill du uppleva den vackra naturen i kommunen ska du bege dig till Söderåsens nationalpark. Parken är norra Europas största sammanhängande och skyddade lövskogsområde!

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise Ericson
Louise Ericson / Konsultchef
Klippan
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jseesetxet Po
Tidsperiod
10-20
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tcidpfgunjdtmu ei abecg Jikykcilaf
Region/kommun
Skåne/Klippan
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka