Agila söker allmänläkare till uppdrag i Klippan

Denna vårdcentral erbjuder ett brett vårdutbud till patienter i alla åldrar. De söker nu en läkare som kan stärka upp teamet på plats.

Uppdraget innebär omväxlande uppgifter inom det allmänmedicinska området. Du kommer att arbeta både självständigt och tvärprofessionellt, alltid med patienten i fokus. Såväl akuta som tidsbokade patienter förekommer. För dig med ett genuint intresse av primärvård väntar ett spännande uppdrag.

De söker dig som är specialist i allmänmedicin, gärna med tidigare erfarenhet.

Att jobba som allmänläkare via Agila

Som allmänläkare hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Läkarjobb i Klippan

I Klippans kommun kan du uppleva vacker natur, världskänd arkitektur, spännande konstutställningar och mycket mer. I Klippans centrum finns ett stort urval av butiker, allt från kläder och skor till inredning och blommor. Utanför centrum finns också många fina butiker och gårdsbutiker att upptäcka. Lokalproducerad mat av olika slag finns på flera platser i kommunen. Vill du uppleva den vackra naturen i kommunen ska du bege dig till Söderåsens nationalpark. Parken är norra Europas största sammanhängande och skyddade lövskogsområde!

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise Ericson
Louise Ericson / Konsultchef
Klippan
Faktaruta
Uppdragsgivare
Foviwlo KW
Tidsperiod
36-44
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Region/kommun
Skåne/Klippan
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka