Ledigt jobb för internmedicinare i Kongsvinger

Är du redo för en ny utmaning? Till detta norska sjukhus söker vi nu en läkare för arbete på medicinkliniken. Här utreds och behandlas patienter med varierande internmedicinska sjukdomstillstånd.

Arbetsuppgifterna består av sedvanligt arbete på medicinavdelning och mottagning. Du arbetar självständigt såväl som i tvärprofessionella team för att erbjuda en god och trygg vård.

Att ta tjänst som internmedicinare via Agila läkarbemanning

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som internmedicinare hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Kongsvinger en spännande plats för läkartjänst

Från första början hette Konsvinger enbart Vinger vilket kommer från benämningen älvkrök. I vissa delar av orten kan du få möjlighet att möta "skogens konung" genom att gå en älg-safari. Kommunen har länge varit känd för sitt fotbollslag men här kan du även besöka Kongsvinger fästning, ett välbevarat landmärke, där du kan se över staden och floden Glomma som rinner genom centrum. Kvinnomuséet i Dagny Juel barndomshem på Rolighed, är i en stor och vacker schweizisk villa från 1857, vilket även det är ett välkänd besöksmål. Kongsvinger är placerad väl centralt. Det finns buss- och järnvägsförbindelser till Oslo, Stockholm och Trondheim i norr. Huvudflygplatsen Gardermoen, är bara en timme bort.

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Kongsvinger
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nfacobovqsh irr, Jpbksym
Tidsperiod
49-52
Efterfrågad kompetens
Gastroenterologisk kirurgi, Internmedicin allmän, Kardiologi eller Medicinsk gastroenterologi och hepatologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dwmvletsv hg fcha Qwcqnbhqgfp
Region/kommun
Innlandet/Kongsvinger
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka