Vi söker kardiolog till uppdrag i Kongsvinger

Till medicinkliniken på detta sjukhus söker vi nu en läkare för arbete på såväl avdelning som mottagning.

Patienterna har olika typer av hjärtåkommor, och arbetet består i att undersöka samt utreda hjärtats funktion. Uppdraget erbjuder varierande arbetsuppgifter där du arbetar självständigt och i team med övriga professioner.

Sjukhuset har behov av specialist inom kardiologi. Viss jour kan förekomma men är inget krav.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som läkare

Trivs du med att arbeta som kardiolog men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för läkare som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Att ta läkaruppdrag i Kongsvinger

Från första början hette Konsvinger enbart Vinger vilket kommer från benämningen älvkrök. I vissa delar av orten kan du få möjlighet att möta "skogens konung" genom att gå en älg-safari. Kommunen har länge varit känd för sitt fotbollslag men här kan du även besöka Kongsvinger fästning, ett välbevarat landmärke, där du kan se över staden och floden Glomma som rinner genom centrum. Kvinnomuséet i Dagny Juel barndomshem på Rolighed, är i en stor och vacker schweizisk villa från 1857, vilket även det är ett välkänd besöksmål. Kongsvinger är placerad väl centralt. Det finns buss- och järnvägsförbindelser till Oslo, Stockholm och Trondheim i norr. Huvudflygplatsen Gardermoen, är bara en timme bort.

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Kongsvinger
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vmrojgpjehw ese, Jopwwu
Tidsperiod
23 (2023)-25 (2023), 32 (2023)-33 (2023)
Efterfrågad kompetens
Internmedicin allmän eller Kardiologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rkukikkvn fa Yaxsgcsugyd
Region/kommun
Innlandet/Kongsvinger
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka