Vi söker internmedicinare till läkarbemanningsuppdrag i Kongsvinger

Är du redo för en ny utmaning? Till detta norska sjukhus söker vi nu en läkare för arbete på medicinkliniken. Här utreds och behandlas patienter med varierande internmedicinska sjukdomstillstånd.

Arbetsuppgifterna består av sedvanligt arbete på medicinavdelning och mottagning. Du arbetar självständigt såväl som i tvärprofessionella team för att erbjuda en god och trygg vård.

Att ta uppdrag som internmedicinare via Agila läkarbemanning

Som internmedicinare hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Att ta läkarjobb i Kongsvinger

Från första början hette Konsvinger enbart Vinger vilket kommer från benämningen älvkrök. I vissa delar av orten kan du få möjlighet att möta "skogens konung" genom att gå en älg-safari. Kommunen har länge varit känd för sitt fotbollslag men här kan du även besöka Kongsvinger fästning, ett välbevarat landmärke, där du kan se över staden och floden Glomma som rinner genom centrum. Kvinnomuséet i Dagny Juel barndomshem på Rolighed, är i en stor och vacker schweizisk villa från 1857, vilket även det är ett välkänd besöksmål. Kongsvinger är placerad väl centralt. Det finns buss- och järnvägsförbindelser till Oslo, Stockholm och Trondheim i norr. Huvudflygplatsen Gardermoen, är bara en timme bort.

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Kongsvinger
Faktaruta
Uppdragsgivare
Efvhdubwdqp odf, Wuqfpea
Tidsperiod
24-30, 32
Efterfrågad kompetens
Internmedicin allmän eller Kardiologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bwhywswbh bf eiai Cjusrmiookr
Region/kommun
Innlandet/Kongsvinger
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka