Agila söker kardiolog till läkarbemanningsuppdrag i Kongsvinger

Till medicinkliniken på detta sjukhus söker vi nu en läkare för arbete på såväl avdelning som mottagning.

Patienterna har olika typer av hjärtåkommor, och arbetet består i att undersöka samt utreda hjärtats funktion. Uppdraget erbjuder varierande arbetsuppgifter där du arbetar självständigt och i team med övriga professioner.

Sjukhuset har behov av specialist inom kardiologi. Viss jour kan förekomma men är inget krav.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Att ta tjänst som läkare via Agila

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som kardiolog. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Läkaruppdrag i Kongsvinger

Från första början hette Konsvinger enbart Vinger vilket kommer från benämningen älvkrök. I vissa delar av orten kan du få möjlighet att möta "skogens konung" genom att gå en älg-safari. Kommunen har länge varit känd för sitt fotbollslag men här kan du även besöka Kongsvinger fästning, ett välbevarat landmärke, där du kan se över staden och floden Glomma som rinner genom centrum. Kvinnomuséet i Dagny Juel barndomshem på Rolighed, är i en stor och vacker schweizisk villa från 1857, vilket även det är ett välkänd besöksmål. Kongsvinger är placerad väl centralt. Det finns buss- och järnvägsförbindelser till Oslo, Stockholm och Trondheim i norr. Huvudflygplatsen Gardermoen, är bara en timme bort.

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som läkare hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Kongsvinger
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tjdovrrugrx lpr, Hrwakd
Tidsperiod
31-32
Efterfrågad kompetens
Kardiologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Horhlovvj gd igfc Dkhhdudvlgu
Region/kommun
Innlandet/Kongsvinger
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka