Vi söker kardiolog till uppdrag i Kongsvinger

Till medicinkliniken på detta sjukhus söker vi nu en läkare för arbete på såväl avdelning som mottagning.

Patienterna har olika typer av hjärtåkommor, och arbetet består i att undersöka samt utreda hjärtats funktion. Uppdraget erbjuder varierande arbetsuppgifter där du arbetar självständigt och i team med övriga professioner.

Sjukhuset har behov av specialist inom kardiologi. Viss jour kan förekomma men är inget krav.

Att ta läkartjänst som kardiolog via Agila

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som kardiolog ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Att ta läkartjänst i Kongsvinger

Från första början hette Konsvinger enbart Vinger vilket kommer från benämningen älvkrök. I vissa delar av orten kan du få möjlighet att möta "skogens konung" genom att gå en älg-safari. Kommunen har länge varit känd för sitt fotbollslag men här kan du även besöka Kongsvinger fästning, ett välbevarat landmärke, där du kan se över staden och floden Glomma som rinner genom centrum. Kvinnomuséet i Dagny Juel barndomshem på Rolighed, är i en stor och vacker schweizisk villa från 1857, vilket även det är ett välkänd besöksmål. Kongsvinger är placerad väl centralt. Det finns buss- och järnvägsförbindelser till Oslo, Stockholm och Trondheim i norr. Huvudflygplatsen Gardermoen, är bara en timme bort.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Kongsvinger
Faktaruta
Uppdragsgivare
Duruecavetx mff, Kaoynu
Tidsperiod
1 (2024)-2 (2024), 5 (2024)-6 (2024), 9 (2024)-10 (2024), 13 (2024)-14 (2024)
Efterfrågad kompetens
Kardiologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xchcbnkkc fd ceac Mrhgslmtepw
Region/kommun
Innlandet/Kongsvinger
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka