Bemanningsjobb för allmänläkare i Kramfors

Läkare sökes till hälsocentral för sedvanligt primärvårdsarbete.

Verksamheten har ett brett vårdutbud och här arbetar personal med bred kompetens samt lång yrkeserfarenhet.

Dina arbetsuppgifter omfattar det breda allmänmedicinska området med ansvar för patienter i alla åldrar. Du möter både tidsbokade patienter samt handlägger mer akuta skador och sjukdomar. Om du vill ha ett spännande arbete tillsammans med härliga kollegor ska du söka detta uppdrag.

Hälsocentralen söker en specialist inom allmänmedicin eller läkare med intresse av primärvård.

Att ta läkarjobb som allmänläkare via Agila

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som läkare hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Kramfors en spännande plats för läkartjänst

Kramfors har ett västligt gränsläge till Höga kusten, som är svenska kustens mest kuperade område. Kommunen är historiskt känd för dess stora sågverksindustri under 1800-talets sena halva, och har under 2010-talets första halva genomgått omfattande nybyggnationer. Här finns att göra - musikfestivaler, Sveriges högsta ö, älvbåten Ådalen III, Högakustenbron och Box, Sveriges nordligaste whiskydestilleri. Dewt går inte att undgå att nämna skärgården med alla dess genuina fiskelägen. I Ådalen finner du kultur med historisk tyngd och i Norabygden finner du vackra vägar och vida vyer att vila ögat på.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamchef
Kramfors
Faktaruta
Uppdragsgivare
Byugwved TB
Tidsperiod
1 (2024), 10 (2024), 14 (2024), 19 (2024)-20 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fyddgkgqhe hh-if hbgha ANDIGGMT
Region/kommun
Västernorrland/Kramfors
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka