Ledigt jobb för geriatriker i Kramfors

Läkare sökes till hälsocentral för sedvanligt primärvårdsarbete.

Verksamheten har ett brett vårdutbud och här arbetar personal med bred kompetens samt lång yrkeserfarenhet.

Dina arbetsuppgifter omfattar det breda allmänmedicinska området med ansvar för patienter i alla åldrar. Du möter både tidsbokade patienter samt handlägger mer akuta skador och sjukdomar. Om du vill ha ett spännande arbete tillsammans med härliga kollegor ska du söka detta uppdrag.

Hälsocentralen söker en specialist inom allmänmedicin eller läkare med intresse av primärvård.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som geriatriker

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som geriatriker på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Kramfors en spännande plats för läkarjobb

Kramfors har ett västligt gränsläge till Höga kusten, som är svenska kustens mest kuperade område. Kommunen är historiskt känd för dess stora sågverksindustri under 1800-talets sena halva, och har under 2010-talets första halva genomgått omfattande nybyggnationer. Här finns att göra - musikfestivaler, Sveriges högsta ö, älvbåten Ådalen III, Högakustenbron och Box, Sveriges nordligaste whiskydestilleri. Dewt går inte att undgå att nämna skärgården med alla dess genuina fiskelägen. I Ådalen finner du kultur med historisk tyngd och i Norabygden finner du vackra vägar och vida vyer att vila ögat på.

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamleader
Kramfors
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wbvefpuj ES
Tidsperiod
48, 3 (2023)-43 (2023)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin, Geriatrik eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dtpwfoqhcy gb-hf TWKNTFWS
Region/kommun
Västernorrland/Kramfors
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka