Vi söker läkare till läkarbemanningsuppdrag i Kramfors

Vill du arbeta med att ge nära och trygg vård till alla patienter, oavsett var i livet de befinner sig? Då ska du söka denna läkartjänst på en av Sveriges vackrast belägna hälsocentraler. Hit kommer patienter i alla åldrar med frågor om livsstil och hälsa.

Arbetet består av sedvanligt primärvårdsarbete med såväl drop-in-mottagning som inplanerade patientbesök.

Du som söker uppdraget bör ha erfarenhet av primärvård samt goda kunskaper inom diabetes, astma och KOL. Har du handledarutbildning för att handleda AT-läkare är det meriterande.

Att ta arbete som läkare via Agila läkarbemanning

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som läkare. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Läkarjobb i Kramfors

Kramfors har ett västligt gränsläge till Höga kusten, som är svenska kustens mest kuperade område. Kommunen är historiskt känd för dess stora sågverksindustri under 1800-talets sena halva, och har under 2010-talets första halva genomgått omfattande nybyggnationer. Här finns att göra - musikfestivaler, Sveriges högsta ö, älvbåten Ådalen III, Högakustenbron och Box, Sveriges nordligaste whiskydestilleri. Dewt går inte att undgå att nämna skärgården med alla dess genuina fiskelägen. I Ådalen finner du kultur med historisk tyngd och i Norabygden finner du vackra vägar och vida vyer att vila ögat på.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamleader
Kramfors
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pæyv Avryld BJ
Tidsperiod
1 (2023), 14 (2023)-43 (2023)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wållmilybåogc g Yckåetvm
Region/kommun
Västernorrland/Kramfors
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka