Bemanningstjänst för allmänläkare i Kramfors

Vill du arbeta med att ge nära och trygg vård till alla patienter, oavsett var i livet de befinner sig? Då ska du söka denna läkartjänst på en av Sveriges vackrast belägna hälsocentraler. Hit kommer patienter i alla åldrar med frågor om livsstil och hälsa.

Arbetet består av sedvanligt primärvårdsarbete med såväl drop-in-mottagning som inplanerade patientbesök.

Du som söker uppdraget bör ha erfarenhet av primärvård samt goda kunskaper inom diabetes, astma och KOL. Har du handledarutbildning för att handleda AT-läkare är det meriterande.

Läkartjänst via Agila allmänläkare

Att arbeta som allmänläkare ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Kramfors en spännande plats för läkaruppdrag

Kramfors har ett västligt gränsläge till Höga kusten, som är svenska kustens mest kuperade område. Kommunen är historiskt känd för dess stora sågverksindustri under 1800-talets sena halva, och har under 2010-talets första halva genomgått omfattande nybyggnationer. Här finns att göra - musikfestivaler, Sveriges högsta ö, älvbåten Ådalen III, Högakustenbron och Box, Sveriges nordligaste whiskydestilleri. Dewt går inte att undgå att nämna skärgården med alla dess genuina fiskelägen. I Ådalen finner du kultur med historisk tyngd och i Norabygden finner du vackra vägar och vida vyer att vila ögat på.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som läkare hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamleader
Kramfors
Faktaruta
Uppdragsgivare
Råye Unjdog OM
Tidsperiod
47, 52-5 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dåmmjomgaæooe i Wllåcicr
Region/kommun
Västernorrland/Kramfors
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka