Agila söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Kramfors

Välkommen som läkare till denna vårdcentral där du blir del av ett kompetent team.

Här arbetar personal med bred kompetens och lång yrkeserfarenhet. I dina arbetsuppgifter ingår sedvanligt primärvårdsarbete, vilket innebär att ge råd och vård till patienter i alla åldrar. Såväl drop-in-mottagning som inplanerade patientbesök förekommer.

Du som söker bör vara specialist i allmänmedicin eller ha primärvårdsvana.

Att ta läkarjobb som allmänläkare via Agila

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Läkare hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som allmänläkare hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Läkarjobb i Kramfors

Kramfors har ett västligt gränsläge till Höga kusten, som är svenska kustens mest kuperade område. Kommunen är historiskt känd för dess stora sågverksindustri under 1800-talets sena halva, och har under 2010-talets första halva genomgått omfattande nybyggnationer. Här finns att göra - musikfestivaler, Sveriges högsta ö, älvbåten Ådalen III, Högakustenbron och Box, Sveriges nordligaste whiskydestilleri. Dewt går inte att undgå att nämna skärgården med alla dess genuina fiskelägen. I Ådalen finner du kultur med historisk tyngd och i Norabygden finner du vackra vägar och vida vyer att vila ögat på.

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamleader
Kramfors
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ytrbhl QB
Tidsperiod
1 (2023)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Igtuiyqohutq c Lcqsjm
Region/kommun
Västernorrland/Kramfors
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka