Ledigt jobb för röntgenläkare i Kristiansand

Läkare sökes för spännande och givande uppdrag

Till avdelningen på detta sjukhus söker vi nu en läkare som vill ha ett utmanande och roligt arbete. I uppdraget ingår att granska bilder från såväl konventionell röntgen som ultraljud, datortomografi och MR.

Verksamheten söker en specialist inom radiologi. Viss jourverksamhet kan förekomma, men är inget krav.

Läkartjänst hos Agila röntgenläkare

Att arbeta som röntgenläkare ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Kristiansand en spännande plats för läkarjobb

Kristiansand är den femte största staden i Norge. Hit kan man flyga till stadens egen flygplats Kjevik eller åka buss eller tåg. På sommaren förvandlas Kristiansand till en riktig turiststad och staden verkligen bubblar av liv och rörelse. På Bystranda kan du slappa på stranden och njuta av solen. Eller varför inte köpa hem lite färsk fisk från den populära fiskmarknaden Fiskebrygga? Om du är sugen på att titta på djur ska du bege dig till Dyreparken (Kristiansands Zoo). Det är den största djurparken i hela Norge och den näst besökta turistattraktionen i landet. Förutom djur kan du också åka olika attraktioner och sedan 2010 finns det även ett vattenland med rutschkanor och pooler. Något för hela familjen!

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Kristiansand
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vcriepvfmhxk efi, Eøvodau
Tidsperiod
25-31, 33-52
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dwewutvr fdg fgfg Dcqcyywauorj
Region/kommun
Agder/Kristiansand
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka