Agila söker oftamolog till läkarbemanningsuppdrag i Kristianstad

Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad i dina patienters liv?? Då ska du söka detta uppdrag.

Verksamheten söker nu en läkare för att bedriva mottagningsarbete.

Arbetsuppgifterna består i att undersöka och behandla patienter med ögonsjukdomar eller problem med ögonen. Förekommande åkommor kan till exempel vara grå starr, glaukom, skelning, dubbelseende, åldersförändringar i gula fläcken och förändringar i ögonbotten vid diabetes. Såväl planerade som akuta ärenden kan förekomma. Kliniken genomför även laserbehandlingar och opererar exempelvis grå starr.

Om du tycker detta låter intressant så tveka inte på att skicka in din ansökan nu!

Att ta läkarjobb som oftamolog via Agila

Att arbeta som oftamolog ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Kristianstad en spännande plats för läkarjobb

I Kristianstadstrakten förenas lugnet i den varierade naturen med spännande och annorlunda upplevelser och social gemenskap. Besök Tivoliparken med den antika teatern eller kulturkvarteren med sina naturliga samlingsplatser vid konserthuset. Gillar du fart och flärd, varför inte passa på att ta tåget över till Köpenhamn och besöka de berömda kvarteren Kødbyen - Köpenhamns svar på New Yorks Meatpacking District? Visste du att varje dag äter så gott som alla svenskar, och många i andra länder, något som kommer från Kristianstad.

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sara Wacander
Sara Wacander / Teamchef
Kristianstad
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wjheiohdifuv Msdnlhtoryhbfh- Ævgj
Tidsperiod
48-22 (2023)
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
P L Ltylsqgp Mæa i Qumklvinbqtv
Region/kommun
Skåne/Kristianstad
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka