Agila söker oftamolog till läkarbemanningsuppdrag i Kristianstad

Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad i dina patienters liv?? Då ska du söka detta uppdrag.

Verksamheten söker nu en läkare för att bedriva mottagningsarbete.

Arbetsuppgifterna består i att undersöka och behandla patienter med ögonsjukdomar eller problem med ögonen. Förekommande åkommor kan till exempel vara grå starr, glaukom, skelning, dubbelseende, åldersförändringar i gula fläcken och förändringar i ögonbotten vid diabetes. Såväl planerade som akuta ärenden kan förekomma. Kliniken genomför även laserbehandlingar och opererar exempelvis grå starr.

Om du tycker detta låter intressant så tveka inte på att skicka in din ansökan nu!

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som läkare

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som läkare hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Varför läkaruppdrag i Kristianstad?

I Kristianstadstrakten förenas lugnet i den varierade naturen med spännande och annorlunda upplevelser och social gemenskap. Besök Tivoliparken med den antika teatern eller kulturkvarteren med sina naturliga samlingsplatser vid konserthuset. Gillar du fart och flärd, varför inte passa på att ta tåget över till Köpenhamn och besöka de berömda kvarteren Kødbyen - Köpenhamns svar på New Yorks Meatpacking District? Visste du att varje dag äter så gott som alla svenskar, och många i andra länder, något som kommer från Kristianstad.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa läkare. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sara Wacander
Sara Wacander / Teamchef
Kristianstad
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pedeifusdkkw Pdbivtmehkxixo- Åvmq
Tidsperiod
3-22
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
F E Kmffncal Pæm a Karvicaiiicr
Region/kommun
Skåne/Kristianstad
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka