Vi söker oftamolog till uppdrag i Kristianstad

Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad i dina patienters liv?? Då ska du söka detta uppdrag.

Verksamheten söker nu en läkare för att bedriva mottagningsarbete.

Arbetsuppgifterna består i att undersöka och behandla patienter med ögonsjukdomar eller problem med ögonen. Förekommande åkommor kan till exempel vara grå starr, glaukom, skelning, dubbelseende, åldersförändringar i gula fläcken och förändringar i ögonbotten vid diabetes. Såväl planerade som akuta ärenden kan förekomma. Kliniken genomför även laserbehandlingar och opererar exempelvis grå starr.

Läkarjobb via Agila oftamolog

Som oftamolog hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som oftamolog.

Kristianstad en spännande plats för läkarjobb

I Kristianstadstrakten förenas lugnet i den varierade naturen med spännande och annorlunda upplevelser och social gemenskap. Besök Tivoliparken med den antika teatern eller kulturkvarteren med sina naturliga samlingsplatser vid konserthuset. Gillar du fart och flärd, varför inte passa på att ta tåget över till Köpenhamn och besöka de berömda kvarteren Kødbyen - Köpenhamns svar på New Yorks Meatpacking District? Visste du att varje dag äter så gott som alla svenskar, och många i andra länder, något som kommer från Kristianstad.

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Kristianstad
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mopoiijbsyxv Ilattafquktaht- Æloh
Tidsperiod
40-41, 43-49, 51-52
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
U Y Eorckorh Læj e iggae Uoikebfydfap
Region/kommun
Skåne/Kristianstad
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka