Vi söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Kristianstad

Denna enhet söker nu fler medarbetare som är engagerade och vill göra en skillnad i människors liv. Den höga volymen av patienter ger en unik möjlighet att uppleva utmaningar och kontinuerligt lära sig nya saker i din yrkesroll.

Verksamheten erbjuder ett brett vårdutbud och här blir du en del av en arbetsgrupp med stark teamkänsla.

Du kan förvänta dig sedvanligt mottagningsarbete och du kommer att ta emot akuta såväl som inplanerade patientbesök.

Uppdraget passar dig som trivs att arbeta självständigt och är trygg i din roll men även du som har en gedigen erfarenhet av arbete inom primärvården.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Då ser vi fram emot att hantera din ansökan..

Att ta läkartjänst som allmänläkare via Agila

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Läkare hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som allmänläkare hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Att ta läkarjobb i Kristianstad

I Kristianstadstrakten förenas lugnet i den varierade naturen med spännande och annorlunda upplevelser och social gemenskap. Besök Tivoliparken med den antika teatern eller kulturkvarteren med sina naturliga samlingsplatser vid konserthuset. Gillar du fart och flärd, varför inte passa på att ta tåget över till Köpenhamn och besöka de berömda kvarteren Kødbyen - Köpenhamns svar på New Yorks Meatpacking District? Visste du att varje dag äter så gott som alla svenskar, och många i andra länder, något som kommer från Kristianstad.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Jonas Skelderholm / Konsultchef
Kristianstad
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tæ Us
Tidsperiod
26-33
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fpmky Qæb h dci ea KWFVEYUITMGR
Region/kommun
Skåne/Kristianstad
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka