Allmänläkare sökes till jobb i Kristianstad

Denna enhet söker nu fler medarbetare som är engagerade och vill göra en skillnad i människors liv. Den höga volymen av patienter ger en unik möjlighet att uppleva utmaningar och kontinuerligt lära sig nya saker i din yrkesroll.

Verksamheten erbjuder ett brett vårdutbud och här blir du en del av en arbetsgrupp med stark teamkänsla.

Du kan förvänta dig sedvanligt mottagningsarbete och du kommer att ta emot akuta såväl som inplanerade patientbesök.

Uppdraget passar dig som trivs att arbeta självständigt och är trygg i din roll men även du som har en gedigen erfarenhet av arbete inom primärvården.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som allmänläkare

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som läkare. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som allmänläkare. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Kristianstad en spännande plats för läkarjobb

I Kristianstadstrakten förenas lugnet i den varierade naturen med spännande och annorlunda upplevelser och social gemenskap. Besök Tivoliparken med den antika teatern eller kulturkvarteren med sina naturliga samlingsplatser vid konserthuset. Gillar du fart och flärd, varför inte passa på att ta tåget över till Köpenhamn och besöka de berömda kvarteren Kødbyen - Köpenhamns svar på New Yorks Meatpacking District? Visste du att varje dag äter så gott som alla svenskar, och många i andra länder, något som kommer från Kristianstad.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som läkare hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise Ericson
Louise Ericson / Konsultchef
Kristianstad
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qå Sy
Tidsperiod
16-20
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dmkwq Dær e efg eh BHIMQBPTEMAE
Region/kommun
Skåne/Kristianstad
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka