Allmänläkare sökes till uppdrag i Kristianstad

Vårdcentral söker dig, läkare med ett genuint intresse av primärvård. Här väntar ett omväxlande och stimulerande arbete med patienter i åldrar.

Vårdcentralen har drygt 10 000 listade patienter och här arbetar ett engagerat team med olika kompetenser. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat undersökningar, bedömningar samt behandling av enklare åkommor och kroniska sjukdomar. Både akuta och inplanerade patientbesök förekommer.

Varför ta läkaruppdrag hos Agila?

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som läkare. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som allmänläkare. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Varför läkaruppdrag i Kristianstad?

I Kristianstadstrakten förenas lugnet i den varierade naturen med spännande och annorlunda upplevelser och social gemenskap. Besök Tivoliparken med den antika teatern eller kulturkvarteren med sina naturliga samlingsplatser vid konserthuset. Gillar du fart och flärd, varför inte passa på att ta tåget över till Köpenhamn och besöka de berömda kvarteren Kødbyen - Köpenhamns svar på New Yorks Meatpacking District? Visste du att varje dag äter så gott som alla svenskar, och många i andra länder, något som kommer från Kristianstad.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise Ericson
Louise Ericson / Konsultchef
Kristianstad
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bæiql WA
Tidsperiod
32-34, 37-39
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gcqjuqæxdag. g gaibh Lteiwchdvvks
Region/kommun
Skåne/Kristianstad
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka