Vi söker allmänläkare till uppdrag i Kristianstad

Denna enhet söker nu fler medarbetare som är engagerade och vill göra en skillnad i människors liv. Den höga volymen av patienter ger en unik möjlighet att uppleva utmaningar och kontinuerligt lära sig nya saker i din yrkesroll.

Verksamheten erbjuder ett brett vårdutbud och här blir du en del av en arbetsgrupp med stark teamkänsla.

Du kan förvänta dig sedvanligt mottagningsarbete och du kommer att ta emot akuta såväl som inplanerade patientbesök.

Uppdraget passar dig som trivs att arbeta självständigt och är trygg i din roll men även du som har en gedigen erfarenhet av arbete inom primärvården.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som allmänläkare

Som allmänläkare hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Att ta läkarjobb i Kristianstad

I Kristianstadstrakten förenas lugnet i den varierade naturen med spännande och annorlunda upplevelser och social gemenskap. Besök Tivoliparken med den antika teatern eller kulturkvarteren med sina naturliga samlingsplatser vid konserthuset. Gillar du fart och flärd, varför inte passa på att ta tåget över till Köpenhamn och besöka de berömda kvarteren Kødbyen - Köpenhamns svar på New Yorks Meatpacking District? Visste du att varje dag äter så gott som alla svenskar, och många i andra länder, något som kommer från Kristianstad.

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise Ericson
Louise Ericson / Konsultchef
Kristianstad
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bæ PC
Tidsperiod
31-32, 36-1
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pemgj Væv e bifhf Xsgeyudadtbn
Region/kommun
Skåne/Kristianstad
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka