Agila söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Kristianstad

Denna väletablerade vårdcentral söker en läkare till sin verksamhet. Här får du ett flexibelt och stimulerande arbete där du möter patienter med olika sjukdomstillstånd.

Verksamheten erbjuder ett brett vårdutbud och här blir du en del av en arbetsgrupp med stark teamkänsla.

Du kan förvänta dig sedvanligt mottagningsarbete och du kommer att ta emot akuta såväl som inplanerade patientbesök.

Uppdraget passar dig som trivs att arbeta självständigt och är trygg i din roll men även du som har en gedigen erfarenhet av arbete inom primärvården.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Då ser vi fram emot att hantera din ansökan.

Att ta bemanningsuppdrag som allmänläkare via Agila läkarbemanning

Agila ska vara det självklara valet för dig som är läkare. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt läkaruppdrag.

Läkarjobb i Kristianstad

I Kristianstadstrakten förenas lugnet i den varierade naturen med spännande och annorlunda upplevelser och social gemenskap. Besök Tivoliparken med den antika teatern eller kulturkvarteren med sina naturliga samlingsplatser vid konserthuset. Gillar du fart och flärd, varför inte passa på att ta tåget över till Köpenhamn och besöka de berömda kvarteren Kødbyen - Köpenhamns svar på New Yorks Meatpacking District? Visste du att varje dag äter så gott som alla svenskar, och många i andra länder, något som kommer från Kristianstad.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa läkare. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Jonas Skelderholm
Jonas Skelderholm / Konsultchef
Kristianstad
Faktaruta
Uppdragsgivare
Lå Gy
Tidsperiod
5-52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Amvjj Læw b GRDAYCFLQMOE
Region/kommun
Skåne/Kristianstad
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka