Diabetolog sökes till uppdrag i Kristianstad

Nu söker vi en läkare för ett givande uppdrag på sjukhusets barn- och ungdomsmottagning. Hit kommer barn upp till 18 år för att undersökas och behandlas för olika sjukdomar. Vanligt förekommande åkommor är astma, allergier, eksem, huvudvärk, kraftig övervikt eller sjukdom i njurarna, hjärtat eller mag- och tarmkanalen. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter på barn- och ungdomsmottagning.

Enheten söker främst en specialist i barnmedicin med erfarenhet av att gå primärjour samt utbildning i CEPS och A-HLR barn. Alternativt en erfaren barnspecialist inom gastro eller barnastma/allergispecialist som kan ta enbart mottagningsarbete.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som läkare

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som läkare. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som diabetolog. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Läkaruppdrag i Kristianstad

I Kristianstadstrakten förenas lugnet i den varierade naturen med spännande och annorlunda upplevelser och social gemenskap. Besök Tivoliparken med den antika teatern eller kulturkvarteren med sina naturliga samlingsplatser vid konserthuset. Gillar du fart och flärd, varför inte passa på att ta tåget över till Köpenhamn och besöka de berömda kvarteren Kødbyen - Köpenhamns svar på New Yorks Meatpacking District? Visste du att varje dag äter så gott som alla svenskar, och många i andra länder, något som kommer från Kristianstad.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Kristianstad
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qtrjoppowctc Fxchqeaycyxwct, Xrjv- wys nfqiphxyruxojm
Tidsperiod
33-35
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomsmedicin eller Diabetes
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
H X Fctlhufk aåt g gedfg Qyeatrwlfjqq
Region/kommun
Skåne/Kristianstad
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka