Agila söker specialistläkare inom gynekologi och obstetrik till uppdrag

Är du redo att ta steget mot en spännande utmaning? Enheten letar nu efter individer som är intresserade av ett utvecklande arbete. Här får du möjligheten att bli en värdefull medlem i ett kompetent team som gemensamt strävar efter att erbjuda högkvalitativ vård.

Här erbjuds du en mångsidig roll med utredning och behandling av patienter som lider av gynekologiska tillstånd.

Till detta uppdrag söker verksamheten dig med tidigare erfarenheter av arbete med kvinnosjukvård.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som specialistläkare inom gynekologi och obstetrik

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som läkare hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Varför läkaruppdrag i Kristianstad?

I Kristianstadstrakten förenas lugnet i den varierade naturen med spännande och annorlunda upplevelser och social gemenskap. Besök Tivoliparken med den antika teatern eller kulturkvarteren med sina naturliga samlingsplatser vid konserthuset. Gillar du fart och flärd, varför inte passa på att ta tåget över till Köpenhamn och besöka de berömda kvarteren Kødbyen - Köpenhamns svar på New Yorks Meatpacking District? Visste du att varje dag äter så gott som alla svenskar, och många i andra länder, något som kommer från Kristianstad.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Kristianstad
Faktaruta
Uppdragsgivare
Urkbbuvvfnavsipwprlwkl Kmudceb Caæktfi
Tidsperiod
50-52
Efterfrågad kompetens
Gynekologi och obstetrik
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qofwkputrhrbxeuthogthd Qapsotu Dwæahmy dbe ea Sjelfsuhgruj
Region/kommun
Skåne/Kristianstad
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka