Agila söker neurolog till läkarbemanningsuppdrag i Kristianstad

Centralsjukhuset efterfrågar i första hand en neurolog, strokeläkare kan också vara intressant. De ser gärna att läkaren arbetar under återkommande perioder. Det är även intressant med kortare tjänstgöringsperioder.

Medicinsk akutvårdsavdelning med inriktning mot kardiologi, njurmedicin, gastroenterologi och andra akuta tillstånd.

Att ta uppdrag som neurolog via Agila läkarbemanning

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som läkare. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som neurolog. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Varför läkarjobb i Kristianstad?

I Kristianstadstrakten förenas lugnet i den varierade naturen med spännande och annorlunda upplevelser och social gemenskap. Besök Tivoliparken med den antika teatern eller kulturkvarteren med sina naturliga samlingsplatser vid konserthuset. Gillar du fart och flärd, varför inte passa på att ta tåget över till Köpenhamn och besöka de berömda kvarteren Kødbyen - Köpenhamns svar på New Yorks Meatpacking District? Visste du att varje dag äter så gott som alla svenskar, och många i andra länder, något som kommer från Kristianstad.

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Kristianstad
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fvakyyhsxitk Dxdfkbpkqrcudn, Aaaoddwwgcewjtf
Tidsperiod
6-35
Efterfrågad kompetens
Lungsjukdomar, Medicinska njursjukdomar eller Neurologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
R O Ffvxgdfh Xåu f Wpoalrnykyvj
Region/kommun
Skåne/Kristianstad
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka