Vi söker nefrolog till uppdrag i Kristianstad

Centralsjukhuset efterfrågar olika läkarkompetenser. De ser gärna att läkaren arbetar under återkommande perioder. Det är även intressant med kortare tjänstgöringsperioder.

Medicinsk akutvårdsavdelning med inriktning mot kardiologi, njurmedicin, gastroenterologi och andra akuta tillstånd.

Läkarjobb via Agila nefrolog

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Läkare hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som nefrolog hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Kristianstad en spännande plats för läkartjänst

I Kristianstadstrakten förenas lugnet i den varierade naturen med spännande och annorlunda upplevelser och social gemenskap. Besök Tivoliparken med den antika teatern eller kulturkvarteren med sina naturliga samlingsplatser vid konserthuset. Gillar du fart och flärd, varför inte passa på att ta tåget över till Köpenhamn och besöka de berömda kvarteren Kødbyen - Köpenhamns svar på New Yorks Meatpacking District? Visste du att varje dag äter så gott som alla svenskar, och många i andra länder, något som kommer från Kristianstad.

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Kristianstad
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fndbwiaugxqf Ikxvjjdvjasrnm, Ehwhfvafxglpnob
Tidsperiod
1 (2024), 13 (2024)-14 (2024), 18 (2024)
Efterfrågad kompetens
Medicinska njursjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
O O Wlalonuc Wæt d igdcg Tqcqsdsqnejd
Region/kommun
Skåne/Kristianstad
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka